Sunday, September 7, 2014

It is when she was born 24 years ago.






Assalamualaikum.

Happy birthday bestfriend. Hadiah tak sempat post sebabnya sibuk uruskan anak kecil. Haha. Wish I could be with you on your special day but oh well. Me here and you so far. 6 hours ride to meet you.

6 tahun lepas kita tegur tanpa tahu nama masing-masing tapi dah terus tengok movie sampai pagi. Oh zaman jahiliah dulu kala. Hahaha.

Harap-harap 10 tahun lagi. 20 tahun lagi kita masih buat perkara ikut kepala, lepak sampai pagi, drive tanpa arah tujuan, tengok midnight movie, lepak depan pavi pagi-pagi lepas tu high sebab minum nescafe ais. Hahaha.

Orang kata kita kena jumpa ramai orang dulu. Sengsara dulu baru jumpa kebenaran. Betullah. Ramai yang datang dan ramai yang dah pergi dilupuskan dari otak terus. Tapi tu lah kan. Kita sakit merana dulu baru jumpa yang betul melekat di jiwa.

Tapi kau, hari pertama jumpa sampai sekarang terus melekat. Harap terus sampai bila-bila. I can't handle betrayal anymore. Cukuplah apa yang dah lepas tu. A phase I'm trying to forgive but will never forget.

Ucapan sikit. Happy Birthday. Semoga sentiasa jadi anak yang baik untuk ibu dan ayah. Teruskan hidup walaupun banyak dugaan yang mencabar perasaan. Rasa nak kerat 18 je orang tu. Dalam kepala dah nampak merah. Tapi tu la kehidupan. Takde masalah boring pulak asyik mengadap The House Bunny je. Haha.

Ok, nanti esok lusa aku pos la hadiah kau.

Babai. I love you baby :)


No comments:

Post a Comment